Keresés

Részletes keresés

medroller Creative Commons License 2011.03.08 0 0 66

Jól van, bizsniszmentesen kérek majd sebítséget!

Eddig is rengeteget segítettél, most már nyugodtan pihenhetsz! 

Előzmény: Tudathasadás (65)
Tudathasadás Creative Commons License 2011.03.08 0 0 65

Keress egy jogi topicot, vagy nyiss egyet és kérj sebítséget!

Csak nehogy valami bizsniszmen kihasználjon! 

 

Előzmény: medroller (64)
medroller Creative Commons License 2011.03.08 0 0 64

Na, te hogy kezdenéd? Mesélj.

Előzmény: Tudathasadás (63)
Tudathasadás Creative Commons License 2011.03.08 0 0 63

Polgári per a helyreállításért?

Előzmény: medroller (62)
medroller Creative Commons License 2011.03.08 0 0 62

10 éves korom előtt már jóval elvégezték a műtétet, utána nem kezdtem semmilyen szexuális tevékenységbe - meglepő módon - 5, sőt még több éven keresztül se.

 

Csakhogy, mivel nem szóltam az orvosnak 5 éven belül, ezért nem lehet tenni semmit.

Ez a magyar jog.

 

Na, akkor menjünk ezen tovább.

Te most hová mennél, kihez és mit csinálnál?

Előzmény: MEGTORLÓ (61)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.07 0 0 61

Nem mondok semmit, mert elég helyen tárgyaljuk a témát.

Leszűkítve a Topic témájára, akkor lehet bűncselekményként felfogni, ha azt nem orvosi okból, hanem büntetésképp végzik el, vagy ha az operáló orvos műhibát követ el.

Ha neked ilyen probéámád van, pereld be az orvost!

Előzmény: medroller (60)
medroller Creative Commons License 2011.03.07 0 0 60

"Ez a történet szomorú, mert szegény fickót 8 évesen erőszakkal, érzéstelenítés nélkül metélték körül, büntetésből, barbár módszerrel, egy sima asztalon, mert maszturbált."

 

Akit bezzeg érzéstelenítettek és altattak, de elcseszték neki, vagy egész egyszerűen maga a metéltség nem jön be neki vagy a nőknek körülötte vagy BÁRMI EGYÉB MÓDON hátrányban van a metéltség miatt, az nem szomorú? Nem igazán értem...

 

"Ne csodálkozzunk tehát, hogy ha valaki ilyen esetekben súlyos leki traumát szenved, ami hatással lesz a teljes életére és szexualítására."

 

Nem is csodálkozunk...

 

"Azon se csodálkozzunk, hogy bizonyos esetekben ilyen sötét, barbár családban felnőni, nem csak hogy fóbiákat eredményez, de gyakran maga a felnövő gyermek is sötét barbár lesz nagykorában, esetenként súlyos, agresszív attitűddel, a gyerekkori elnyomás és az elfolytott érzelmek miatt."

 

Sokszor önmagában a metéltség is okoz fóbiát.

Ebben az országban pl sokkal több körülmetélt van, mint amennyit LÁTHATUNK. Vajon miért van ez? Nyilván azért, mert sokan közülük nem nagyon mutogatják magukat. Nem is csoda, sajnos. Én magam is sok rosszat megéltem és akkor még nem is sejtettem, hogy később, amikor nagy leszek, akkor majd a szexuális életem se fog működni, amikor már használtam volna a péniszemet... az pedig már szervi gond és nem pszichikai.

Persze a legdurvább, amikor a kettő együtt van meg. Akik foglalkoznak lelkileg megtört emberekkel, általában tudják, hogy mi van. Tudják, hogy milyen állapotban vannak és mire érzékenyek. Innentől csak az a kérdés, hogy kínozni, vagy segíteni akarnak-e nekik. Ez a kanadai segítséget kapott. Ettől szerencsés.

 

"Azzal, hogy helyre tudták állítani, talán a szexualitása rendben lesz, de az agyában ott marad az írtózat a procedúra ellen. Azt gondolom, hogy akik hasonló cipőben járnak, hasznos lehet a helyreállítás, de egy pszichoterápia többet segítene. Szóval nem kell a módszert kriminalizálni, hanem azokat, akik büntetésként használnak amúgy egészségjavító módszereket,  illetve azokat, akik ezt ugyanebből az indíttatásból megteszik."

 

A teljes körülmetélés - ahogy azt mindig el szoktam mondani - NEM egészségjavító, hanem megjelölő módszer, továbbra is.

Szűkületet másként is lehet és másként is kell megoldani, bemetszéssel, plasztikával, részleges metéléssel. Egyszerű ez, mint a karikacsapás.

 

"Ellenkező esetben sok szűkületes (pl cukorbeteg) még nagyobb szarban lenne."

 

A cukorbeteg a kedvenc példája mindenkinek, aki szereti a teljes körülmetélést reklámozni. Tény, hogy a cukorbetegségnek sokaknál létezhet egy olyan szakasza, amikor fitymát vagy akár az egész lábat kell amputálni. 

 

"Freud megmondta, minden felnőttkori szorongás visszavezethető a gyermekkorra. Ha egy gyermektől elvesszük erőszakkal azt, amit nagyon szeret, akkor egész életében azt fogja keresni és ha ez alacsonyabb intelligenciával társul, akár potenciális gyilkossá is válhat. Attól függ mi az amit elvesznek tőle."

 

Igen.

Előzmény: MEGTORLÓ (59)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.05 0 0 59

(Ha valaki nem értené rendesen a szöveget, az kérjen meg valakit a fordításra!)

Ez a történet szomorú, mert szegény fickót 8 évesen erőszakkal, érzéstelenítés nélkül metélték körül, büntetésből, barbár módszerrel, egy sima asztalon, mert maszturbált.

Ne csodálkozzunk tehát, hogy ha valaki ilyen esetekben súlyos leki traumát szenved, ami hatással lesz a teljes életére és szexualítására.

Azon se csodálkozzunk, hogy bizonyos esetekben ilyen sötét, barbár családban felnőni, nem csak hogy fóbiákat eredményez, de gyakran maga a felnövő gyermek is sötét barbár lesz nagykorában, esetenként súlyos, agresszív attitűddel, a gyerekkori elnyomás és az elfolytott érzelmek miatt.  

Azzal, hogy helyre tudták állítani, talán a szexualitása rendben lesz, de az agyában ott marad az írtózat a procedúra ellen. Azt gondolom, hogy akik hasonló cipőben járnak, hasznos lehet a helyreállítás, de egy pszichoterápia többet segítene. Szóval nem kell a módszert kriminalizálni, hanem azokat, akik büntetésként használnak amúgy egészségjavító módszereket,  illetve azokat, akik ezt ugyanebből az indíttatásból megteszik.

Ellenkező esetben sok szűkületes (pl cukorbeteg) még nagyobb szarban lenne. 

Freud megmondta, minden felnőttkori szorongás visszavezethető a gyermekkorra. Ha egy gyermektől elvesszük erőszakkal azt, amit nagyon szeret, akkor egész életében azt fogja keresni és ha ez alacsonyabb intelligenciával társul, akár potenciális gyilkossá is válhat. Attól függ mi az amit elvesznek tőle.

Előzmény: medroller (58)
medroller Creative Commons License 2011.02.23 0 0 58

Előzmény: Crohnika (50)
femmed Creative Commons License 2010.11.22 0 0 57

Egyre többet lehet erröl lvasni, hogy keleti népeknél csinálják, van ahol csecsmőkön, van ahol 12 éveseken.Még a csecsemőkori kevesebb traumát jelent, de ha nem orvosilag indokolt a túlméret miatt akkor nem kellene ilyet csinálni a XXI században senkivel akarata ellenére. A terhesség alatt  sok férfihormonhoz jutó leánycsecsemőnél talán még indokolt is lehet altatásban kiméletesen. Ha megmarad és nagykorában állandóan irritábilis lesz az sem túl jó.

Crohnika Creative Commons License 2010.03.31 0 0 50
Az USA-ban a hatvanas években is végetek ilyen műtéteket a kislányokon. Azok az orvosok, akik akkor ezt csinálták és propagálták, azok nevelték ki azokat, akik most praktizálnak, ez meg is látszik...
Előzmény: clitoralorgasm (47)
nyílméregbéka Creative Commons License 2010.03.31 -1 0 49
Azt gondolom, nem növekedett meg az ilyen jellegű bűncselekmények száma, csupán egyre gyakrabban tudódnak ki ezek a dolgok, és egyre gyakrabban lesz belőlük média-szenzáció. Szóval nem történik több, csak sokkal többről van tudomásunk.
Előzmény: csinnnKA (40)
csinnnKA Creative Commons License 2000.05.19 0 0 42
Az átélt borzalmak okozta lelki sebek olykor sokkal súlyosabbak és tartósabbak, mint bármiféle testi csonkítás.
A nagymamám barátnője soha nem ment férjhez, pedig még mai (értsd: modern) szemmel is nagyon szép volt fiatalon. Olyan, mint a régi filmsztárok, dívák közül a legszebbek, ráadásul ártatlanban. Mégsem ment férjhez és nem is volt soha kapcsolata férfival, mert az apja barátja 15 évesen (és persze részegen) megerőszakolta. Lent nyaraltak náluk, a pasi nagyon be volt piálva, a kislány meg ugye csodaszép volt, hamvas, mint egy őszibarack, ártatlan, de testileg már nagyon nyíladozott a nőiessége. 10 perc volt az egész, sitty-sutty, a kislány meg zokogva szaladt ki a házból, öngyilkos akart lenni, egészen összezavarodott, szinte megbomlott az elmélje. A kapuban viszont beleszaladt a mamájába, aki a közértből jött meg éppen. Pikk-pakkra kiderült minden, a pasit el is ítélték.
De a 15 éves kamaszlányban a hatalmas nagy darab tohonya részeg disznó erőszakoskodása és maga a közösülés olyan testi-lelki fájdalmas emléket hagyott, hogy magányosan élte le az életét (ráadásul kései gyerekként még egész fiatal volt, amikor a szülei egymás után meghaltak), és tök magányos volt egész életére.

Szomorú történet, és (viszonylag) sok ilyen van. Szóval a lelki sebeket sem lehet elbagatelizálni, mert az is lehet ám örök életre szóló, nem csak a testi.

Előzmény: Keren Imre (41)
Keren Imre Creative Commons License 2000.05.05 0 0 41
Lehet, hogy megköveznek, én azért csak leírom:
A felsoroltak közül csak az egyiknek marad maradandó nyoma testileg is. És kísér, elég odanézni, rágondolni. Mindemellett a pedofilokat én is megszorongatnám. Pedig ők max lelki sebet okoznak. A "csak"-szó nem lekicsinylés, de odatartozik.
Előzmény: csinnnKA (40)
csinnnKA Creative Commons License 2000.03.28 0 0 40
Tartok tőle! :-(

Nemrég olvastam az egyik hetilapban(?), hogy arányaiban jelentősen megnövekedett a szexuális bűncselekmények száma, úgymint
1. lánygyerekek sérelmére, a mostohaapák által elkövetett "szexuális zaklatás",
2. az iskolai (nevelőintézeti) tanárok részéről elkövetett fajtalankodás,
3. a kiskorúak megrontása,
4. szexuális gyilkosságok kapcsán elkövetett nemiszerv-csonkítás.

Úristen, hát milyen világban élünk?! :-O

Előzmény: Keren Imre (39)
Keren Imre Creative Commons License 2000.03.24 0 0 39
Igen. Igen. Igen.
Lezárt a téma?
Lesz azért még ilyen eset...
Előzmény: csinnnKA (38)
csinnnKA Creative Commons License 1999.12.20 0 0 38
Jé, most látom, hogy azért (még) van egy kis élet ebben a topicban is. :-o

Keren Imre!
Szerintem a kisgyerekek a világ minden országában és az élet minden területén kiszolgáltatottabbak, mint mi, felnőttek. Egyrészt fizikailag is gyengébbek, másrészt a "miért"-ekre és a "hogyan"-okra sem tudjuk még a választ, talán emiatt is fontos, hogy mi megvédjük őket. Döbbenetes például, hogy mennyire megnőtt a az állami gondozott gyerekek "szexuális zaklatása". Az a sok fajtalankodó tanár!!! >:-|
(És az a szomorú, hogy a valóságban sokkal többen vannak, csak éppen a diszkrét hallgatás leple fedi kisded játékaikat.)

Mindenesetre azért az még mindig elképeszt és elborzaszt, hogy mennyi olyan extrém bűncselekmény fordul elő, mint az a "körülmetéléses" eset.

Előzmény: Keren Imre (37)
Keren Imre Creative Commons License 1999.11.30 0 0 37
Húú...
Én eddig csak az orvosok ellen küzdöttem.
Mellesleg elgondolkodtató, hogy mennyit védekezhetünk ellene mi, felnőttek és mennyit a tehetetlen kisgyermekek milliói világszerte.
Az még nagyobb bűncselekmény. Nem?
Benjy Creative Commons License 1999.04.28 0 0 36
Ó Európa rettegj...az ilyen dolgoktól.
Előzmény: Bubuka (35)
Bubuka Creative Commons License 1999.04.28 0 0 35
Jól van, megvan még ez a topik.
Most hallottam egy ismerőstől:
a múlt héten az öcsét is elkapta három srác. Ki akarták herélni azért, mert megpitykézte az egyikük hugát és nem akarta feleségül venni /a bula 23 éves votl, szóval nem ám valami liliomkoru, ráadásul a környék összes hímje dolgozott mrá rajta/. A 22 éves kis baleknak az votl a mázlija, hogy arra jött valaki. Ő is ott votl 'letolt gatyával', csak ő egy belvárosi lépcsőházban. Meguszta. De ugy látszik, vannak ilyenek.
rita Creative Commons License 1999.04.20 0 0 34
Olvasd el az "Ohne fityma" c. topicban...
Előzmény: cucu (33)
cucu Creative Commons License 1999.04.20 0 0 33
Jé, ez a topic még létezik? A hozzászólásom óta nem találtam! Jó, mi?
Szóval, akkor most mi is pontosan az a körülmetélés?
Amúgy fiú volnék.
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.20 0 0 32
Bubuka!
Bocs, de szerintem nincs olyan, hogy "leghazugabb tévécsatorna". Szerintem maga a "tévécsatorna" fogalom már magában foglalja a -hozzá tartozó- jelzőt. :-)
Előzmény: Bubuka (31)
Bubuka Creative Commons License 1999.04.13 0 0 31
Úgy látszik, nem szoktad nézni a Jó estét, Magyarország! esti adásait. Hetente 2x pillog rád csábosan és bocsánatkérően a Stahl Judit, amikor nagy keservesen elhadarja a helyreigazításokat. Mondom hetente 2x!
Állítólag ez a leghazugabb tévécsatorna. Most mit tiszteljek ezen a sikerhajhász, hír-elferdítő bagázson?
Előzmény: bcsi (30)
bcsi Creative Commons License 1999.04.13 0 0 30
Eszem a kis lelkedet !
Hogy mondhatsz ilyet : műsztori.
Hát azért a híreknek adjuk már meg a minimális tiszteletet -:)))
Előzmény: Bubuka (24)
Bubuka Creative Commons License 1999.04.13 0 0 29
Azért akárhogy is nézzük, a körülmetélt fickó még mindig jobban járt, mint a Seres Zoltán, akit Tahitótfaluban kinyírtak a saját ötvenmilliós mercijében. Egy géppisztolysorozat, és más ki is feküdt milliomoskám. Ennyi egy emberi élet.
Azt meg nagyon rühellem, hogy minden rohadt, mocskos maffiózóra azt mondják a tévében, hogy "vállalkozó". Ezzel teljesen devalválják ezt a kifejezést. Ezekre az alvilági fazonokra van más szó is. Érdekes, hogy engem mint vállalkozót még senki nem akart felrobbantani vagy lelőni. Igaz, nincs is lóistállóm, millióim és Bentleym, csak egy 12 éves rozzant Opelem. :)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.09 0 0 28
Gyuszi bá!

Jó 5let. :-)))))))))))))))))))

Előzmény: Gyuszi bá (27)
Gyuszi bá Creative Commons License 1999.04.08 0 0 27
Á,dehogy! Csak a farkuk legyerrövidebb félmilliméterrel.Azt mindenki fantáziájára bízom, honnan vágná ki azt a fél millimétert ...
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.08 0 0 26
Rutyi!

Hogy Bubukához csatlakozzam, az ilyen bűncselekmények elkövetői / vagy az ilyen álhírek terjesztői valóban megérdemelnének egy körülmetéléssel egybekötött kasztrálást.

Előzmény: rutyi (25)
rutyi Creative Commons License 1999.04.07 0 0 25
A körülmetélés még hagggyán.De a kasztrálás.
Bár kinek mi tetszik jobban(nekem egyiksem)
:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!